Een website is je online visitekaartje en moet dus opvallen. Natuurlijk moet een website er goed uitzien, maar ook moet zij leuk zijn in gebruik en op een subtiele manier verrassen. Daarnaast maken wij websites altijd aan de hand van de volgende principes…

Zelf te beheren

De inhoud van je website moet makkelijk zelf aan te passen zijn, zonder de hulp van het elfje. Daarom gebruiken we altijd een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS). Meestal WordPress. Je kan hiermee zelfs via je smartphone dingen aanpassen! Wij leggen je altijd uit hoe dit systeem werkt, zodat je na oplevering gemakkelijk zelf je teksten kan aanpassen of toevoegen.

Vliegensvlug

Een website mag niet traag zijn. Uit onderzoek is gebleken dat elke seconde dat het langer duurt voor een website geladen is, zorgt voor 7% minder bezoekers. Daarom zorgen we ervoor dat je website zo snel mogelijk is, zonder dat zij haar magie verliest.

Ook doen wij ons werk vliegensvlug, waardoor je vaak al binnen 5 werkdagen een website kunt hebben.

Responsive

Steeds vaker worden websites niet alleen op computers en laptops bekeken, maar ook op smartphones, tablets TV-beeldschermen en zelfs zogenaamde smartwatches. Een website moet dus op elk formaat werken en er goed uit zien.

Zoekmachines

Een website moet goed vindbaar zijn met zogenaamde zoekmachines. Je hebt niets aan een website als niemand haar kan vinden. Wij houden ons daarom aan de nieuwste richtlijnen voor Search Engine Optimization (SEO).

Milieuvriendelijk

Het creëren van een website mag niet al te belastend zijn voor de prachtige wereld om ons heen. Daarom gebruiken wij groene stroom voor het toveren van websites en zorgen wij ervoor dat er geen onnodige energieslurpende functionaliteiten gebruikt worden.

Betaalbaar

Wat ook belangrijk is, is dat de website betaalbaar is. Daarom hebben wij een totaalpakket samengesteld waarmee je voor een goed bedrag een complete website hebt die je zelf kunt aanpassen. Het grote voordeel is dat je hierna niet aan ons vastzit, maar zelf de regie hebt over jouw website.

Klik hier om onze betaalbare pakketten te bekijken!